keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kuka kumma on tuo Landemutsi ???

Syystä, että lukijakuntaan tupsahtelee ihan uusia ihmisiä päätin tehdä postauksen itsestäni ja perheestäni. Koko blogini julkisesti on vielä aika raakile ja vaatii sorminäppäryyttä hoksailla tällaiselta maalaiselta kaikki niksit ja vempuloinnit koneen kanssa. 
Olen pian 32 vuotias äiti ja vaimo. Perheeseen kuuluu aviomieheni (*isimies) jonka kanssa meillä on yhteistä matkaa takana jo ihan kunnioitettavat 15 vuotta. Tytöt 12/2003 (*esikko), 8/2010 (*kakkonen) ja 6/2013 (*kolmonen) sitten on vielä tällä hetkellä sydämeni alla kulkeva matkaaja jonka LA on lokakuun lopussa. (*nelonen) Blogissa nämä rakkaat kulkevat tähdillä mainituilla "nimikkeillä" eivät omillaan. Joitain lempinimiä saattaa matkanvarrella vielä tulla.


Asutamme pikkuista maalaistaloa Varsinais-Suomessa. Olemme asuneet täällä vuodesta 2008 alkaen. Kotimme on vuonna 1926 rakennettu hirsirunkoinen pieni talo. Laajennettu on jo sivusuuntaan ja nyt saneerataan huoneita ylös. Paljon olemme tehneet ja paljon on vielä tekemättä. Hiljalleen hyvä tulee. Pihassa on oma ponitalli sekä tarhat ja ratsastuskenttä. Monta vuotta pidin ponikerhoja ja ponitunteja lapsille mutta nyt olen omistautunut omille lapsillemme ja odotukseen ainakin toviksi ja ponit on ylläpitokodeissa. Vahtikoira löytyy ja pupuja sekä lasten gerbiili.

Landemutsina tulen kertoilemaan teille tarinoita elämästämme remontin keskeltä, harrastusten parista sekä jakamaan arkemme pikkuisia sattumia. Kodin helmet on alkuperäinen puuhella sekä kakluuni ja nekin on täydessä käytössä :D Olen ennemmin keräilijä kuin sisustaja mutta tykkään kaikista oikeasti vanhoista jutuista. Puukori jököttää todellisena nurkassa läpi vuoden koska väli-ilmasto alueella kelit tuppaa olemaan mitä on. Meillä on räsymattoja ja lapset saavat mennä kauppaan vaikka kumppareilla. Tykkään itse kirppareista ja kierrätyksestä. Meillä tuoksuu makaronilaatikko ja maitoa kuluu reippaat 20 litraa viikossa. Haluan olla rehellinen ja oikein mielellään kuulen kommentteja sekä jokin aika koitan väsätä vielä blogille oman sähköpostin. Kun tässä yhdessä lähdetään matkaa taittamaan niin monta asiaa vielä itsestäni kertoilen. Oikein innoissani olen kun pääsen kanssanne arkeamme jakamaan.
Lupaan olla aito ja takuu varmasti tulee postauksia ihka oikeasta perhe arjesta. Siinä määrin ihanaa, että Kaksplussan siipien suojaan pääsin koska itse olen kovin kaivannut bloggaajaa landelta, toivottavasti tästä mun blogista on nyt sitten iloa ainakin muille hengenheimolaisille ;-) Ei muuta kuin saappaat jalkaan ja syksystä nauttimaan. **********





3 kommenttia:

  1. Hei, pyydätkö minua (Demi Aulos) fb-kaveriksi niin voin lisätä sut meidän plussalaisten ryhmään? :>

    VastaaPoista
  2. Joo laitoin kaveripyynnön eilen ;) !

    VastaaPoista
  3. Ponitalli! Ihanan idyllistä, nauttisin itsekin :) Aurinkoisia kevätpäiviä teidän perheelle ja tervetuloa mukaan kaksplussalaisten joukkoon!

    VastaaPoista