torstai 15. lokakuuta 2015

Mot helgen - jalkapallon & lätkän merkeissä!

Kahvikuppini äärestä päätän heittää tähän vielä pikapostauksen koska viikonlopulla en paljoa kirjoittele. Täällä meillä oli koko viikon mittainen syysloma ja tänään lädemme vielä pikkaisen kaupungille häsäämään ja hoitamaan muutamat jutut. Illan suussa haetaan loput lapset kotiin ja pitää aikatauluttaa tuleva viikonvaihde. Matkaan on tiedossa ainakin jalkapalloturnausta, jääkiekkoa ja hevosia. Sekä tietenkin lapsia , meteliä - Elämän makua!
Toivotaan aurinkoa, nättiä keliä ja mukavan raikasta ilmaa. Jäähallilla se ilma on yleensä sopivassa balanssissa :) Olen oikeastaan tosi onnellinen nyt, tänään on tulossa kiva päivä ja mies pääsee töistä aikaisemmin. Saatiin eräs asia koskien kerholaisikäistämme selväksi ja tuo leikki-ikäinenkin voi jo paremmin kun kolmas vuorokausi antibioottikuuria on meneillään reppanan korviin. Perhepedissä oli rauhallista, kenenkään jalat ei ollut tänä yönä kenenkään tiellä enkä saanut yhtäkään potkua - Rauha siis taas maassa. Meillä -sillä rintamalla.

Kai se on mentävä katsomaan onko likan hikipuku pestynä ja onko muulle jengille taminetta menoihin. Miehen kanssa vielä tänään yhteen mukavaan paikkaan ;) SIITÄ MYÖHEMMIN FACEBOOK SIVUILLE. Jos se nyt edes toteutuu X)

Olkaa ihmisiksi ja pitäkää lippu korkealla. Elämä on nyt. Nauttikaa. Tehkää. Älkää jättäkö mitään huomiseksi minkä saattaa jo tänään toteuttaa. Sanokaa mitä mieltä olette ja Come On..... Ihminen ei kadu täältä lähtiessään mitään mitä tuli tehtyä vaan ainoastaan sitä mitä ei tehnytkään !!!!!!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti