perjantai 12. syyskuuta 2014

TESTI ESITTELY PIKAPIKAPIKA

Ihan ensimmäinen PIKAPIKAPIKA esittely/testi  (jos ei lasketa, että koko ikäni olen kirjoitellut sinne, tänne ja tuonne) jossa ajattelin esitellä itseni, kirjoittajan.
32-vuotias kolmen lapsen äiti, vaimo, ponitäti ja kiekkomutsi. Elämäni kaikessa lyhykäisyydessään pyörii tällä hetkellä kovin pienissä mutta turvallisissa ympyröissä: Koti, askareet, lapset, koulut, kerhot, harrasteet, lemmikit, kirjoittaminen, raskaus...........


Perheeseeni kuuluu mieheni, kolme tytärtä jotka ovat syntyneet vuosina 2003, 2010 ja 2013 nyt nelosen laskettu aika sijoittuu lokakuun loppuun, raskaus postauksia olisikin jemmassa vaikka kuinka aina sieltä ensimmäisiltä viikoilta saakka ja niistä joitain virstanpylväitä aion tässä vielä ennen synnäriä teille julkaistakin!


Asumme landella, maaseudulla, ehdassa suomen tuppukylässä keskellä ei mitään mutta silti ihan jeesjees fiiliksissä ja peruskorjaamme pikku hiljaa omakotitaloamme joka on rakennettu vuonna 1926. Tätä paikkaa olemme asuttaneet nyt vuodesta 2008 alkaen.
Meillä on kotipihassa ponitalli ja sen myötä tallihommaa ja muita lemmikkejä : Koira, pupuja sekä gerbiili.


Iso osa elämää on ponien lisäksi jääkiekko. Halleilla kuluu aikaa paljon. Vanhin tytär pelaa kahdessa joukkueessa, mies pelaa harrasteporukoissa, keskimmäinen käy luistelu/kiekkokouluja ja itsekin pelasin naisten joukkueessa vielä ennen raskautta :)


Tässä nyt pikainen läpileikkaus_ lisää tiedossa kunhan saan sivuston "tutuksi" ja näppäimet haltuun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti