perjantai 19. syyskuuta 2014

Pitkät viikonloppuaamut .... Tai sitten ei!


Ikkunasta ulos katsottaessa usva ja sumu vaeltaa vielä pellon reunaa ja isot rastaat nokkivat matoja maasta. Rusakko hyppelee ratsastuskentällä ja on pakko raottaa ikkunaa saadakseen osan aamun tuoksusta tupaan, raikkautta- parhautta!

Meillä ei ole enää moneen vuoteen kukaan nukkunut tai vaellellut edes viikonloppu aamuisin yöpukuisillaan oikeastaan klo.8 jälkeen ... Joskus oli niinkin mutta oikeastaan ollaan aika tyytyväisiä, että nyt elämässä on ryhtiä, aktiviteetteja ja toimintaa. Kyllä joskus tottakai on pakko antaa kellojen seisahtua ja ladata akkuja muttei se välttämättä tarkoita makoilua sohvalla telkun eessä puoleen päivään. Arkisin aamut alkaa toki vielä varhemmin mutta kuulaita syysaamuja ei eittämättä voita mikään. Olen rakastunut. Siihen hetkeen mikä on ennen päivän valkenemista.

Tänäänkin osa perheestä on jo matkalla harrastuksiin, pelireissulle. Yksi värittää värityskirjaa ja toinen heräilee unihiekat silmillään mutta on jo täynnä tarmoa ja tahtoa mennä, tehdä ja tutkia.
Jokaiselle sisältö elämään tulee itselleen ja perheelleen tärkeistä asioista, haaveista sekä unelmista. Toisille se voi olla jotain erittäin suurta toisille taas kahvikupponen oman mökin rapulla aamu-hetken vallitessa :) Ihanaa lauantaita kaikille arjessanne, askareissanne, tehtävissänne ja olemisissanne.

PS.Iltapuhteena listoitusta, koolausta ja levytystä ;) Vetreä sydän kaipaa puhdetta!
Kuinkas te aiotte viettää viikonloppua???





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti