sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Än yy tee .............. (mutta ei sittenkään vielä "nyt" )

Tänään aamulla jo luulin, että illalla ollaan synnärillä. Oireet oli niin mehukkaat ja samanmoiset kuin kaikista muissakin raskauksissa mutta ei sentään tämä olikin vasta ensimmäinen "pelottelu" - jos niin voi sanoa?! Koko aamun hääräilin ja tunnustelin sekä listasin mitä kaikkea pitää tehdä ja valmistaa jos lähtö tuleekin. Kauppalistaan kirjoitin hätäisesti:
*paljon maitoa
*jakkeja
*vessapaperia
*pulveri, vessanpesuaine, yleispuhdistusaine
*roskapussinippu
*kuivatavarakaappiin täydennystä .......................


Siivoilin tolulla pöytää, kaapin ovia ja muita pintoja. Moppasin. Tyhjensin roskikset. Heitin pyykkiä koneeseen kuin viimeistä päivää. Katselin sairaalakassit toistamiseen:

Googletin missä nyt mennään jos vauva jo syntyykin, vielä olisi keskonen. Viikko masussa tekee hänestä täysaikaisen. Oikeastaan kolme hassua päivää ja käynnistyy viikko 37 jonka jälkeen hän on "ei enää keskonen" ...
Isimies ja apuri olivat yläkerrassa raksalla, koolauspattingit kolisivat ja päivä kului. Mitään hälyttävää ei tapahtunut....

Marttailin (keitin kahvia ja kuorin perunoita) ja säntäilin sinne tänne. Illalla lähdettiin sitten jo pikkutyttöjen kanssa pihalle ja pikkumetsään missä oli ihania syksyn juttuja, puolukoita, kauniita lehtiä, käpyjä, pihlajanmarjoja... vaunun alakori olikin taas pullollaan 4 vuotiaan "aarteita" kun palasimme kotipihalle. Pienin otti nokkaunet vaikka on jo jättänyt päikkäreitä pois.

Ei siis mitään ja masukki potki, melskasi ja meni taas "vanhaan" tapaan. Jospa siis päästään onnellisesti täysaikaisuuteen ja huomiseen lääkäri neuvolaan saakka :)
Olen myös viimein saanut aikaiseksi laittaa ryhmä rämälle kutsua itse itselleni järjestämiini Babyshower/mother blessing tapaisiin "leikittömiin,lahjattomiin" KAFFE kutsuihin mun omilla säännöillä. (Niistä enemmän myöhemmin kunhan peukutatte, että olen yhtenä kipaleena) !!!
Ihanaa alkavaa viikkoa, pitäkää toisistanne huolta ja nautitaan syksyn tuoksuista **********





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti