lauantai 27. kesäkuuta 2015

Vaipan vaihtaja - Rallatellen!

c.Googlesta kuvahaulla vaipan vaihtaja.
Oli pakko, ihan pakko kirjoittaa aiheesta joka meillä on tällä hetkellä todella liki iholla 24/7. Kotona taapertaa 2 vuotias joka on vielä vaipoissa sekä vauva joka on (luonnollisesti) vaipoissa. Mä olen aina ollut kova tyttö vaihtamaan vaippoja: Siis ihan loogisesti musta on aina tuntunut epämiellyttävältä(kin) ajatukselta "pitää" lasta "märissä" vaipoissa. Joo NORMAALIA - mutta usein on kuullut kuinka jotkut sanoo, että: "En kyllä yöllä jaksanut vaihtaa vaippaa...." Meillä vaihtuu vaippa nyt sellaiset kerran tunnissa lähes jommaltakummalta. (No ei nyt sentään ihan mutta lähes!) Olen aina vahdannut vaippoja myös yöllä (KYLLÄ), Taidan siis olla vaippa addikti :D ?!
Nykyään vaipat toki on imukyvyltään ihan toista luokkaa kuin aikoinaan joskus -90 luvulla. Meillä lapset eivät ole ainakaan ikinä edes heränneet vaikka olen yöllä vaippaa vaihtanut: Ehkä siis ovat siihen tottuneet. (Niin ja meillä on käytössä kertakäyttövaipat,teippiversiot!)
Mikään vaippamerkki mainos tämä ei ole, mutta me kulutamme Liberoita: Sopinut kaikille, ei ihottumaa, ei näppyjä eikä punoitusta. Se on iso asia, että pysyy vaippapyllyt kunnossa, välttyy monilta turhilta itkuilta. Toki on ihan rahallisesti/ympäristö ystävällistäkin "tarkistaa" minkä jälkeen vaippa kannattaa vaihtaa. Edelleen suuri kunnioitus niille jotka kestoilevat! Ehkä mäkin vielä joskus.
Mitä vaippoja te käytätte? Kuinka usein vaihdatte vaippaa? Kuinka kauan siinä kestää?
Vaipan  vaihto hetki on meillä usein samalla ainakin vauvan kanssa juttu-nauru-kikatus tuokio mikä kai kertoo siitä, että vauva on tyytyväinen. Taaperon kanssa saa toisinaan juosta kilpaa jotta saa vaipat päälle :D

Vaipoilla voi kirmata kesälautumilla :D







Vaipanvaihtoa reissun päällä :D



Vaippalaatikot hoitopöydän yhteydessä :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti