torstai 18. kesäkuuta 2015

Paljaat varpaat - Muumeja ja kesän taikaa!!


Meille tuleva juhannus on päivä muitten joukossa joten ei ole tulossa mitään : "meidän jussi" kirjoitelmaa. Nautiskellaan kotiloinnista, saadaan ehkä vieraita ja hommaillaan omia juttujamme. Säällä ei ole meille mitään merkitystä, satoi tai paistoi - olemme kuitenkin pihalla.
Viimepäivien touhukkaat on suuntautuneet "takapihalle" jossa väsättiin pikku likkojen kanssa ponimuksille uutta kesätarhaa. Kaikilla oli mukavaa ja riitti apureita kantamaan työkaluja.
Kesä alkaa olla puolessa välissä, osalla on ollut kesän lentsu - talviturkkeja ei olla vielä käyty heittämässä pois mutta asia korjaantuu kunhan ehdimme päräyttää lähimmälle järvelle.

Lapsosista nro.2 pääsi mamin kanssa Naantalin Muumimaailmaan - eniten oli kiinnostanut muumitalon huoneet, tavarat kaikki konkreettinen: Ei hahmot eikä esitykset. Niin erilaisia on lapset, esikoisemme taas nautti nimenomaan niistä. Tämä nro.2 oli tykännyt myös kaikesta tekemisestä siellä, ja jaksoi poseerata kameralle kun mami oli räpsinyt valokuvia.

Mitä kuuluu teidän muiden kesään? Oletteko saaneet nautiskella aamupalaa ulkosalla? Mistä teidän kesänne koostuu?
Ei muuta kuin "tuulta purjeisiin" : Älkää antako sään olla este tekemisille, se on vain tekosyy. Useimmiten ulkona mieli virkistyy ja tekemistäkin keksii vaikka millä mitalla. Voikaa hyvin!!!!!





1 kommentti: