torstai 11. kesäkuuta 2015

KaksPlussan muotikuvauksissa - Landemutsi Stadissa!



 

  
Tässä glamourin hekumassa on hyvä kirjoittaa spontaanisti pieni kertomus meidän päivästämme Länsi-Pasilassa Otava median toimintatalolla. Saimme kutsun Kaks Plussan muotikuvauksiin muutama kuukausi taannoin ja innokkaina lähdimme mukaan muuttumisleikkiin.
Neljän tytön äitinä oli kyllä hiukan hankalaa ratkaista kenet yhden tytöistä otan mukaani kameran taakse koska vain yksi lapsi oli nyt suunniteltu kuvauksissa mukana olemaan: Päätimme yhteistuumin isimiehen kanssa, että kameran taakse päästämme nyt esikoisen.
  
Otava median toimintatalolla meidät otettiin vastaan iloisesti ja pääsimmekin hetimiten kaunistumaan. Kuvaus päivään kuului ensin meikki sekä hiusten laitto. Omasta toivomuksestamme vaatteet oli valittu hieman sportti tyyliin. Vaatteista enemmän joskus kun saadaan kuvat ja lehti käteen. (Mutta sen verran vaatteista sekä kengistä, että jopa minusta tallukasta ne olivat oikein hauskaset ja varsinkin tyttäreni puolesta olin erittäin otettu!)
Meikkaus huone oli varsinkin esiteinin makuun, kuvaus studion valojutut, kamerat, varjoseinät sekä tietenkin vaatetelineet olivat hauska elämys taas itsellekin sekä juurikin lapselleni. Omalla kohdalla olen joskus hullussa nuoruudessani keikaroinut kameran edessä vuosikymmen sitten sekä tehnyt joitakin vaatemallisto esiintymisiä yökerhoissa. (Kyllä, minäpä minä!)
Keikka oli nopeatempoinen kuvaus sessio ja esiteini hoisi homman kuin olisi aina ikään ollut mallina. Sai paljon kehuja.
Ajellessamme pois päin Pasilasta ja katsellessamme kesäistä Helsinkiä kävi mielessä, että tässä sitä viiletetään tukkaputkella kotiin landelle. Muutama vuosi taaksepäin niin olisimme taatusti käyneet ainakin jossakin kahvilassa, ehkä pyörähtäneet keskustassa tai ainakin poikenneet jonnekin muuallekin kuin pisteestä a) pisteeseen b) ... Nyt koska takapenkin terroristit nukkuivat kaikki tyynni hiljaisella tuhinalla oli parasta antaa Eskolle (Escort* Hahahahaa)  kyytiä ja baanattaa kehät taakse. Pikku ruuhkassa nauratti ehkä eniten eväspurkit ja kahvitermos joita joku ohitsemme ajavakin suoraan sanoen tölläsi. Kotona sitten kastelimme kukkaset, hoidimme heppaset ja saappaat jalassa mölskäröimme lantaa kärryille. Naama naurussa - metrot, lintsin maailman pyörä ja Pasilan torin romanikerjäläinen on taas taaksejäänyttä. Oma pieni piiri pyörii ja paluu mukavuus alueelle kävi sutjakkaasti. Kiitos mahdollisuudesta parrasvaloihin - Otava media ja Kaks Plussa. Landemutsi tarttuu talikkoon ja ehostaa kasvojaan omintakeisilla turvenaamioilla.

c.kuvat: Landemutsin kännykkä (laitan jokin aika Facebook sivuille tarkempia kuvia koska nämä on edelleen aika epätarkkoja)









1 kommentti:

  1. Me oltiin siellä myös! Oli tosi kiva kokemus, itse pääsin ensimmäisen kerran stailattavaksi ja tuollaiseen kuvaukseen. Jännityksellä odotetaan lehden ilmestymistä!

    VastaaPoista