keskiviikko 20. toukokuuta 2015

7kk raportti ja puoli-istunnassa

Pikku likka. Pötköttelee. Tässä vielä pysyi aisoissa.
Vauva rakas nyyterömme on jo "iso" vauva. Vaatteista ollaan saatu siirtyä jo kokoon 74-80cm ja niin kasvis kuin pottusose maittaa. Hiukan possuakin on maistatettu sekä luumusosetta palan painikkeeksi. Vesihörpyt naukataan minimukista ja maito on edelleen äidinmaitoa. Likka nukkuu perhepetissä ja toisinaan isosiskon pinniksessä kun sisko kömpiikin perhepetiin.


Lattialla pyöritään ja mennään puoli-istuntaan. Siskoista 2v "puttaa" (*pussaa) paljon, 4v naurattaa ja sylittää ja 11v sitten jo osaa vaikka mitä.
Vauveliini jokeltaa, kikattaa, nauraa ja "juttelee". Leluja enemmän kiinnostaa ihmiset, touhut sekä kaikki liikkuva ja pihalla tuulessa heiluvat puut, pilvet sekä aurinko. Kiikussakin ollaan jo käyty.


Äidin näkökulmasta neljännen lapsen kohdalla kaikki turha höösääminen ja sättääminen on jo jäänyt- ote on rennompi ja mieli maltillisempi: kaikki menee kyllä painollaan. Mitään erikoishärpäkkeitä ei tarvitse vauva eikä vanhemmat - kunhan on syli avoinna aina. Turvallisuus ja tasapinoinen arki korvaa uudet viimosen päälle olevat vermeet tai ping pong helistimet.


Notta näin - ihanaa kesäistä viikkoa kaikille ja pitäkääs toisistanne huoli.
Rakkaudella: LANDEMUTSI :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti