tiistai 17. helmikuuta 2015

Mitä kuuluu silmäpusseille ja yöunille - ÄITI ???

Ai, että tykkään näistä "piirretyistä" kuva:google
Hurmioitunut vauvafani jatkaa VAUVAKUPLASSA "sarjaa" OSA II. Viimeksi olimme kotiutuneet synnäriltä. Saaneet nyyttimme kotiin ja aloitelleet arkea. Mitä kuuluukaan elämään nyt kun takana on pian 4kk "kuplaa" , "huumaa" , "röyhyrättejä" ja "maidontuoksua" ???

Jos vastaisin "pelkkää hyvää" valehtelesin. Omassa olossa on ollut moittimista ja väsymys, stressi sekä arjen pyörittäminen ei ole ehkä ihan mennyt kuin viellä nelosta odottaessani kaavailin. Sanotaan nyt näin: Vauveliini on mitä helpoin ja ihanin. Syö, nukkuu, kasvaa ja kehittyy hyvin. Ei valvota, ei itke turhaan eikä kärsi metelistä mitä isossa perheessä väkisin on.

Kuten aikaisemmin kerroin olen kärsinyt puutumisesta ja kehon kramppaamisesta. Kun ns.syytä ei ole löytynyt tutkimuksista huolimatta on se toki verottanut omaa jaksamista. Nyt takana on myös kolmisen viikkoa kestänyt pikku lentsu- nuha - influenssa. Yskä alkaa ottaa jo helittääkseen sekä lääkekuuri on purrut suhteellisen hyvin poskiontelontulehdukseen.

Niska-hartia jumit, päänsärky, väsymys ja kauhea kahvin juonnin ammattilaisuus "painavat" myös hivenen pikkuisilla harteillani. Mutta kuten sanonta kuuluu "paistaa se aurinko risukasaankin" hiljalleen olen nyt aloittanut kävelylenkit. Lenkkareiden kiristäminen ja naama tuiskua päin on aiheuttanut hyvän olon tunteen. Vastustakin piisaa kun kaksi miniminiä on tuplavaunujen kyydissä. Olo ei viellä ole mitenkään kunto priimuksen oloinen mutta hissukseen hyvä tulee.

Kuten sanoin juon kahvia paljon. Todellakin paljon. Mutta jokaisella meillä on joku pahe. Kahvi nyt kuitenkin lienee suhteellisen hyväksytty pahe? Mitä niihin silmäpusseihin tulee niin nyt flunssassa on tullut huilittua kroppaa ja silmänalusetkin on ihan jees. Ja olen aikalailla luomumuija- en enää meikkaa paljoakaan. Joskus jos joku "meno" , naamarasvaksikin hyväksyn perusvoiteet. (nolottaa mutta harvoin edes muistan rasvata naamaa!)

Vaatekaapista olen palauttanut kavereilta lainatut odotusvaatteet mutta vielä on käytössä mm.kietaisumalliset paidat ja tunikat. Helppoja imetysvaatteita. Muutamat odotusfarkut on aika "kilttejä" raskauden jälkeiselle masukalle. Tässä ei vielä ole mitään vatsalihaksia ehtinyt ajatella. Mutta hassua kyllä nyt alkaa olla sama paino mittarissa kuin ennen raskautta. Että kyllä tää tästä. Kai se on imetys, kaurapuuro ja kotityöt mitkä pitää "naisen tiellä"!?

Sauna, kauratyyny, villasukat ja venyttely - niitä ei saisi koskaan unohtaa. Nyt toivotan kaikille ihanaa viikon jatkoa vietätte hiihtolomaa sitten reissun päällä, töissä tai kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti