lauantai 9. heinäkuuta 2016

Ruississa vai Ohukaisissa - Rock'n Roll.

Tänään ja usein näin lomalla joku pyytää "jotain hyvää" , välillä se on jäätelöä välillä jotain muuta tai sitten kaikkea  vähän selleen sopivasti. :) 
Meillä käytetään kyllä sokeria ja voita. Ja valkoisia jauhoja. Toivottavasti nyt ei kenenkään karvat nouse kamalan pystyyn!

Tähän kesäpäivään pengoimme esiin vohveliraudan. Se on passeli vekotin ohukaisiin. Vanha ja vähän rähjäinen mutta niin hyvä vehje vielä , että uskon sen palvelevan jopa lapsen lapsia. :) 

Pidemmittä puhein : Kun suuri osa kansaa rokkaa ruississa - mä istun talon rapuilla kotona ja blokkaan ohukaisista... Olen siis todellakin 'mummoiässä' , vai? Onneksi nuoriso pitää mua ajan tasalla mitä festareilla tapahtuu. Pitäkää huolta itsestänne ja jos ei vielä huomenna niin ehkä ylihuomenna maistuu jo teillekin ohukaiset... ;) pus*

Resepti: 
Puolisen litraa punaista maitoa
Pari rkl sokeria
Pari munaa
Muutama desi vehnäjauhoja 
Hipsu tl suolaa 
Muutama rkl voita (sulatin)





Paistettiin letut porukalla isoimman likan kanssa. Samalla höpistiin kesästä ja vielä edessä olevista kesäsuunnitelmista. :)
Sitten vaan heiteltiin päälle jätskiä sekä hilloa. Lapset söi hienosti käsin ... hehehee.

Joku varmaan huomasi mun upeat kukat keittiön ikkunalla. Toinen on koulun päätös ruusu esikoiselle kummeilta - mä saan hoitaa sitä. Toisessa lasipurkissa komeilee Suomen metsän kuningas kaunokit : Mustikan varvut. Upeita luonnon kasveja ja ne säilyy kauan kun vaan saavat tuoretta vettä usein. Tykkään. Helppoja. Ja mikä parasta : pihille muijalle edullista kaunistusta tupaan. 

Ps.Tykkään olla "mummomainen" se on herttaista. Ja en ole sitä kovinkaan usein. Kai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti