maanantai 28. joulukuuta 2015

Aatosta Tapaninpäivän luisteluun!




Joulun tunnelmaa ollaan hifistelty lasten kanssa koko joulukuu. Leivottu, tehty ruokia ja koristeltu. Isoin projekti on kuitenkin ollut läsnä oleva remontti: yläkerran toinen huone joka saatiin kuin saatiinkin muutto valmiiksi joulun pyhinä, oikeastaan jo ennen. Se oli se paras lahja isoimmalle tytölle. Aika tohinaa siis. Mitään erikoisuuksia ei meidän jouluun kuulunut. Olla möllötettiin ja öllötettiin- syötiin ja duunattiin arkisia juttuja. Perhettä, sukua ja ystäviä. Niistä on parhaat hetket tehty.  

 En tiedä miten paljon joulu ihmisille merkkaa noin sen alkuperäisessä tarkoituksessa? Itse tykkään pohdiskella (muutenkin) asioita, syitä ja seuraamuksia. Joulu kai kuitenkin on juhla pimeimpään vuoden aikaan ja näin saadaan vähän valoa jotta jaksetaan porskuttaa kevääseen.
Köllöttelyjen jälkeen Tapanina oli fressiä hurisutella hallille ja sitoa hokkarit jalkaan. Jäällä kaarteli iloinen joukko ihmisiä sulattelemassa kinkkua ja punaisia poskia sekä naurunaamoja. Tosi hienoa , että jäähalli tarjoaa ilmaisen jää ajan kun ulkojäät ei vielä olleet ihan noin sanotusti iskussa! ;)

Kuinka teidän joulut? Joko nokka on kohti vuodenvaihdetta? Nyt nautitaan pakkasista, ulkoilusta ja koululaisten ja kerholaisten lomasta.

Ps..... Vintin rappujen kiipeäminen ylös alas on tainnut olla täällä se top1 Jouluna 2015 :) :) Postaus huoneen valmistumisesta tekeillä. Voikaa hyvin <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti