maanantai 14. joulukuuta 2015

Kotona leipomista - jäähallilla "kahviliisana"




Kotona päätettiin laittaa tuulemaan ja paistettiin peltiä poikineen torttuja :) Ne ovat meillä aika menevää suupalaa. Kaikki tykkää. Näppärä taiteilija on viisivuotias - hän hoitaa myös hillon laittamisen. Vain levyjen leikkaamisen saa hoitaa isosisko tai äiti. Niin ja paistaminen on aina aikuisten juttu. Tai ainakin pitää olla koko ajan huudeilla. 



Kuten varmaan vanhat lukijat tietää meidän perheen harrastuksiin kuuluu aktiivisesti jääkiekko. Ja kaikki siihen liittyvä. No joo pikkuisen #perheriidan jälkeen mä löysin kuin löysinkin itseni "taas" tiskin takaa.  Kahviosta jäähallilla lauantai aamulla 8.45.... Kun mies muistutti tästä pikku duunista yöllä 00.30 nimenhuutoa selatessaan. :) Niin ja jos joku miettii ,että miksei se mies mennyt sinne kahvioon vaan mä (kolmen mini apurin kanssa) niin sillä oli jo jäähyboxi vuoro nakitettu toisaalla missä isoin pelasi. Mutta hyvin me kahvit klaarattiin ja pullaa myytiin. :) 

Siinä se viikonloppu hurahti. Ihan hyvin. Ja remppaakin taas sai mies edistymään. Meillä siis rakennetaan yläkertaan huoneita - sielä siis riittää puuhastelua. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti