keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulupaketti itselle - Stormberg kun tahdot parasta.





Kun ulkoilee säällä kuin säällä ja niinkuin mä teen jokainen päivä - on oikeastaan pakko ajatella vähäsen mitä päällensä kiskoo. Lähinnä siksi ,että kun sä työnnät tuplarattaita sekä juokset muutaman lapsen perässä siinä samalla pitää vaatteiden pysyä menossa mukana ilman ,että rekkamies vilkkuu vähän väliä. (Sori tämä vertaus!) En ole vaate ostelija. Hankin yleensä kerta rykäyksellä sitten mitä tarviin.

Nyt hommasin kunnon aluskerraston, housut, takkia ja fleeceä suoraan Norjasta: Stormbergilta kotiovelle. Helppoa. Koot on kaikki iisejä valita kun tilaa. Kun tietää oman kokonsa. Hinnat on laatuun nähden huokeita . Kerran se vaan kirpaisee. Kai se on sellainen etelänmatka mitä mä nyt laitoin talvivaatteisiin (mutta siis niistä hys koska ne muut on pukinkontissa :) !! )
Puolustuksen puheeni - ostin myös muille perheenjäsenille.

Koska en tykkää viettää kulutuselämätyyliä niin vähän "nolottaa" tää postaus. Mutta - joskus "saa" olla vähän höveli.

Valitsin tuotteet värin,laadun ja hinnan perusteella. Muutama heräteostos sujahti mukaan. Värit - ne on herkut! Kelpaa mamman jolkottaa arjen lenkkipolulla. Kerhoon,päiväkotiin,kauppaan jne ... Ihanaa tuulista keskiviikkoa kaikille- ylös,ulos ja liikkeelle!



2 kommenttia:

  1. Miten näissä menee koot? Jos käytän normaalisti kokoa 38 niin vastaako kokoaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, sori kesti vastata: Aika reiluja on. Itsellä tosiaan esim. Parkatakki on kokoa M (Olen 168) lapselle haalari kokoa 7 on reilu sekin (lapsi 120) isommalla tytöllä sama homma toppatakissa ,että tilaa ja väljyyttä on. Eli reiluja kokoja, mutta ei liian isoja eli kannattaa ottaa omaa kokoa - ei isompaa. Sama on kengissä, ihan oma koko on ollut sopiva. :) Suosittelen.

      Poista