torstai 7. tammikuuta 2016

Creed - Philadelphia, Legenda, Rocky

Ei varmaan paljoa muita sanoja tarvitse. Oltiin yks ilta miehen kanssa katsomassa Stallonen vimppa pätkä - Creed. Jo alku musiikista tiesi , että viihdyttävät pari tuntia saa viettää leffateatterin suloisessa tunnelmassa.
Ollaan katsottu kaikki Rockyt- ammoisista ajoista saakka ne tykitykset raakaa taistelua kehässä, verta, hikeä ja onnistumista. :) Tää elokuva oli mun mielestä tavallaan "hyvä, hauska, surullinen, koskettava, lämmin ja viihdyttävä....." Sai nauraa mutta myös pyyhkiä silmäkulmaa.

Uskon, että suurin osa teatterin väestä oli -70 luvun lapsia, jopa -60 ... Mitä se siis kertoo? Legendasta. Vaikka itse kuulumme -80 luvun kasvatteihin niin Rocky kuuluu jo ihan yleis sivistykseen. ;) Tietenkin. Musiikki ja elokuvan juoni oli onnistuneet. Tietenkin leffan traileri jo antoi osviittaa sekä juoni kerronta mutta vähemmittä puheitta - kannattaa mennä tsiikaamaan jos tykkää HYVISTÄ elokuvista. :)

Samoilla rappusilla olen itsekin seissyt. Harmi vaan kun kuvamateriaali on valokuvana albumissa ja albumit "varastossa" , mutta kunhan ne löytyy niin laitan. :) I Love Philadelphia. <3 



Ps.Mitä olet itse ollut viimeksi katsomassa? Mitkä leffat iskee sulle? Komedia? Draama? Dokkarit? Hömppä? :) :)

2 kommenttia:

  1. Pakko oli tulla lukemaan postauksesi! Fani ilmoittautuu. Hih. Me mennään ehdottomasti mieheni kanssa katsomaan tämä pätkä seuraavaksi. Viime viikolla nähtiin Tähtien Sota ja siellä minä vuosimallia -79 pillitin penkissä. Kiitos isoveljen Rocky ja Tähtien Sota kuuluu tiiviisti lapsuuteeni. Vanhan blogin puolelle kirjoitin joskus ihan postauksen Sylvistä. Muistan kirjoittaneeni, että tiukassa matsissa haluaa seistä ehdottomasti Rockyn nurkkauksessa. Adrian!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kyllä ihan samat fiilikset. Meillä isi katsoi aina Rockit ja mä sitten myös.. ja nyt aikuisena ne iskee edelleen!! Ja kyllä Adrian. ♡ ... Voi Stallone!!!!!

      Poista