sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jääkiekko perheen pääsiäinen - 2015

Perheestämme 2/6 on reissun päällä tyttöjen jääkiekko turnauksessa Tampereella. Se on ollut "perinteinen" pääsiäis juttu meillä jo muutaman vuoden. Kyseessä on tyttöjen Mini Aurora cup. Tänä vuonna tyttökiekkoilijat kokoontuivat Tampereelle Tesoman hallille pelailemaan ja "meidän" joukkue yöpyi hotellissa kylpylä Eedenissä , siellä oli tytöille mm.vesidisco. Kurkkaa turnauksen tiedot linkistä: http://www.finhockey.fi/junnut/tyttokiekko/mini-aurora-cup-2015/

Siinä missä muut pakkasi mökki/sukulaisille lähtö kamppeet autoon meillä esikko pakkasi lätkäkassin ja mailan. Aiempina vuosina ollaan oltu koko perheen voimin turnausta seurailemassa mutta nyt jäimme kotiloiksi kolmen pikkutytön kanssa ja isimies lähti kuskiksi sekä katsomoon. No osansa sai kyllä enokin meinaan sai majoittaa isimiehen heille ja "sai" kuulla paljon juttua kiekosta!
Kyllä, teimme myös pajuista vitsoja koristeiksi, asettelimme suklaamunia kulhoihin (söimme!!) öllöttelimme sängyssä kaikki katsoen Ella-elokuvaa ja Risto Räppääjää. Aikalailla parhautta.

Kovin mietin mitä perinteitä meillä on muuta kuin Aurora cup? Ei oikein taida olla muuta. Me ei käydä sukulaisilla sapustelemassa, ei kekkeröidä ylenpalttisesti eikä maalailla sen suurempia juttuja kuin munia. Se riittää. Pääsiäinen merkitsee itselleni ainakin sitä, että kevät saapuu. Pajunkissat , koivun oksat hiirenkorvilla, keltaiset kukkaset ja tiput. Meidän juhlan siis kruunaa arkinen elo. Virpomassa on käynyt esikoinen ihan pikkuisena ja olisi kyllä mennyt viime vuosinakin mutta kun on ollut jäällä. Tosin "kirkkain" palkka kuuleman mukaan on mitalli vuodelta 2013 turnauksesta jossa tyttöset nappasi turnaus pronssia. Siellä sitä jännitettiin katsomossa viltit niskassa. Kakkonen nukkui lehtereillä ja kun heräsi söi välipalaksi makkaraa - Kyllä, meidänlainen pääsiäisen viettotapa.


Olen onnellinen ja sanon sen. Olen saanut ihanan, hauskan ja reippaan perheen. Ihan sama miten ja mitä muut ajattelee. Kiekkoperheillä nyt on muutenkin omat tradiotiot. Ajetaan satoja kilometreja ,että päästään kuljettamaan mustaa kumilätkää. Ollaan mukana lastemme tekemisissä. Iloitaan ilot ja surraan surut. Nyt kaikille antoisaa ja iloista pääsiäistä! Viettäkää se kukin tavallaan. Juhlavaatteissa, jääkiekkokamoissa tai vaikka pyjamalla. Kunhan se on oma tapanne. :-)

Landemutsin facebook sivuilla hiukan pääsiäiskuvia - Käy kurkkimassa <3 <3 <3

1 kommentti:

  1. Ihan äiti unhoitti, että 2014 tuli KULTAA :D :D :D (kaikkea ei voi muistaa)

    VastaaPoista