tiistai 7. lokakuuta 2014

Uusi blogiosoite, sama Landemutsi!

HIIOP!!!! HIPHEI!! HURRAY!!! Niin sitä sitten muutettiin Kaksplussan mainosten alle kirjoittelemaan. Ihan hymyilyttää, naurattaa sekä tekee mieli hypähtää muutama ilon loikka! (Landemutsimaisesti kuraiset Nokialaiset jalassa tai crocsin kopioilla eripari villasukissa!)
Henkilökohtaisesti olen ollut kova Kaksplussan lukija vuodesta 2001 saakka, jolloin ekaa kertaa "vauvakuume" nimiseen höpsähdykseen retkahdin. Olen ollut tilaaja, lukija, kirjastossa kurkkiva sekä kaupan myyntipisteillä selaaja. Muistan hyvin kuinka onnellinen olin kun vuoden 2003 Kaksplussa lehden mukana postista tuli raskauskiekko, kyllä -oikein sellainen pahvinen manuaalinen. Nyt sitten pääsin Kaksplussalle bloggaamaan. Yksi etappi siis saavutettu: Oikein lämpimästi vielä tervetuloa kaikki uudet lukijat, ikään- perhekokoon tai asuinalueeseen katsomatta.
  
Kauan olen kirjoitelut ns.hiljaista blogia omassa suljetussa ryhmässä. Jakanut arjen iloja, suruja ja tunnekuohuja. Olen kokenut, että paljon on muoti, kauneus, sisustus ym blogia mutta tämä maalaismiljöön kertoja on uupunut. Itse tykkään olla rehellinen ja suorasanainen, ihan oikeassa elämässä kuin myös täällä blogissa. En meitä nyt ihan lokeroi laatikkoon "uudisraivaajat" mutta ehkä jotain sinne päin. Tässä hektisessä nyky-yhteiskunnassa kaikella ja kaikilla on kiire, hoppu ja kauhea meno. Myös meillä. Iso perhe, paljon harrastuksia, työt ja kaiken palapelin koossa pitävän kotiäidin kikkailut. Lemmikit, remontti, koulut ja kerhot. Neuvolat, vanhempainillat, joukkue palaverit ja muut velvoitteet. Uskon, että ainakin joillekin samassa elämäntilanteessa eläville saattaa jutun juurta löytyä "ilostuttamaan" tai tarjoamaan myötäelämistä (tai vaikka kauhistuttamaan?).
  
Uusi blogiosoite on:
http://blogit.kaksplus.fi/blogi/landemutsi/


Rehellistä ja maalaisjärkistä juttua josta ei tule puuttumaan toimintaa. Kaatunut naulakko eteisessä, maitolasin roiskeet ikkunassa, vaipparallia pelireissuilla, pitkiä päiviä nopealla tempolla lasten ehdoilla. Rakkautta, läheisiä, jokaisesta päivästä nauttien. Ollaan kuulolla: KOMMENTOIKAA, LÄHETTÄKÄÄ PALAUTETTA JA NAUTTIKAA ELÄMÄSTÄ.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti