tiistai 7. lokakuuta 2014

Kaksplussan Blogiyhteisö - se mitä Landemutsi tajuaa!

Olen vihjaillut ja puhunut uudistuksista ja siitä, että isompiin ympyröihin sitä ollaan siirtymässä. Koska asiat ei olleet vielä ihan varmoja niin en uskaltanut kertoa ennen eilistä.
Landemutsi on siis nyt osa Kaksplussan blogiyhteisöä http://blogit.kaksplus.fi/blogi/  Blogit on jakautuneet kahteen: on portaali ja yhteisö. Jälkimmäisestä porukasta löytyy tämä mun http://blogit.kaksplus.fi/blogi/landemutsi/ sekä muitten ensimmäisten yhteisössä aloittaneiden blogit! Käykää toki tutustumassa kaikkiin mielenkiintoisiin kirjoittajiin :D


Blogiyhteisö on mahtava homma, blogi saa näkyvyyttä sekä on mahdollisuus isoon lukijakuntaan ja tukiverkosto Kaksplussan tietotaidolla. Blogillani on myös oma Facebook sivusto:
https://www.facebook.com/landemutsi?fref=ts

Laittelen hiljalleen esittelyä tulemaan. Olen niin innoissani!!





2 kommenttia:

  1. Juu on tämä ihan hienohomma ! Olisipa silloin jo ollut tietokoneet ja tällaset hommelit kun minä kasvatin viittä lastani. Niin ei olis tarvinnu ihan yksikseen asioita miettiä vaan olisi sanut lukea muidenkin tuntemuksia !

    VastaaPoista
  2. Totta. Tämä on mahtava homma, vertaistuke- iloja ja suruja jaettuna !!! Ja toivottavasti myös samalla "viihdettä" siinä määrin ettei kukaan ota näitä liian totisena. Välillä kun aiheet voi olla mitä vaan ;) (vaipparallista keittiön lattialle levinneeseen koirankakkaan :D :D !!!!)

    VastaaPoista