keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Stadium sports camp - Leiriviikko

Jääkiekkoileva tyttäreni päätti jo talvella leirejä netistä selatessaan , että lähtee viikon mittaiselle jääkiekko leirille Espooseen. Stadium Sports Camp leirillä kokoontuu eri lajeja harrastavat nuoret. Jääkiekko, jalkapallo, tanssi, miekkailu, yleisurheilu jne...

Leirin hinta on alle 300e ja siihen sisältyy mm.viikon ylläpito yöpymisineen ja maistuvine ruokineen. Meiltä teini pakkasi 30minuutissa viikon tavarat (syystä, että muisti mm alkamispäivän väärin!! ;) Mukaan lähti tietenkin täysi jääkiekkokassi harjoitus+oheisvermeillä. Lätkätyttö on reissannut kiekon perässä reippaat kuusi vuotta (puolet elämästään) joten pakkaaminen sekä matkustus käy näppärästi rutiinilla. 

Rahaa leirille tietenkin piti ottaa ja leirillä olikin hieno järjestely, että ennen leirin alkua jokainen 'latasi' omat rahansa kaulassa roikkumaan leiripassiin näin irtorahoista ei tarvinnut huolehtia. 

Leirikuulumisia oli kiva ja helppo seurata Facebook ja instagram sivuilta sekä whats upin kautta nuorelta itseltään. :) 

Jäätä oli paljon, treenit pari kertaa päivässä ja päälle "höntsät" eli vapaat jäät. Hauskin osio leirillä taisi olla leiriolympialaiset joissa eri lajien "joukkueet" oli vastakkain. 

Uiminen, miekkailu, lacrosse, kupla-jalkapallo  : siinä muutama laji joita leirillä harrastettiin. 
Kotiin palasi iloinen, innostunut ja väsähtänyt kiekkomimmi. Jokainen sai leiriltä myös muistoksi T-paidan ja treeni pussukan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti