lauantai 16. tammikuuta 2016

Koska on hyvä ikä aloittaa jääkiekko - ja vähän muutakin jääkiekosta

Milloin voi aloittaa jääkiekon? Sitä usein on kysytty: Lyhyesti - ihan milloin vain! Luistelu,-kiekkokouluja on tarjolla useammassa seurassa ympäri suomen. Mitä ne kustantaa? Riippuen taas seurasta ja paikkakunnasta voisin heittää, että n.60€ / syys/kevät kausi jolloin jääaikaa on tunti viikossa tai vähän enemmän. Hyvä aloitus ikä luistelukouluun on yleensä silloin kun jo lapsi vastaanottaa ohjeita. Toki jäälle saa tulla avustajan kanssakin :) Mainoksia ja ilmoituksia kannattaa seurata seurojen kotisivuilta sekä kauppojen ilmoitustauluilta.






Miten me eksyimme jäälle?

Esikoisen kohdalla harrastus alkoi eskari-ikäisenä. Sinne se paineli muistaakseni luistelukouluun ja sitten kiekkokouluun. Myöhemmin joukkueeseen. Pikkusisko on ollut mukana luistelukoulussa ja joissakin Girls hockey day- tapahtumissa.
http://www.finhockey.fi/junnut/tyttokiekko/girls-hockey-day-ghd/


Nyttemmin on tullut ilahduttavasti myös kiekkokerhoja joissa toiminta painottuu harrastamiseen ilman isommin sitovaa treeni ohjelmointia ja pelejä. Näin kaikilla on mahdollisuus saada olla lajin parissa :)





Jääkiekko on hyvä laji. Kaiken fyysisen lisäksi se antaa ja opettaa suvaitsevaisuutta, ystävällisyyttä, kärsivällisyyttä ja paljon muita sosiaalisia taitoja mitä ihminen elämässä tarvitsee :) Käsi sydämellä voin omalla kohtaa sanoa, että meidän tytöllä on ympäri suomea jo nyt niin laaja verkosto ystäviä, että siitä saa olla todella tyytyväinen. Minne tahansa hallille menee niin aina on melkein joku tuttu vastassa. Reippaus, rohkeus ja uskallus on myös päälliskauppana tässä harrastuksessa. Suosittelen. Niin pojille kuin myös tytöille <3


Blogissa on paljon jääkiekkojuttuja "taaenpanakin" jos haluaa kurkkia ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti