maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tää on parasta just nyt - Kirppisrallia,jalkapalloa ja hävittäjiä!

Rakastan ulkona kuivatun pyykin tuoksua. No rajansa kaikella kun sitä nuuskuttelee kolmannen koneellisen verran vuorokaudessa saattaa siihenkin tottua. Kahvia tolkuttomasti. (lomalla tai ei - kotiäiteen pakko juttuja!) Tässä on tullut vedettyä panacodia ja dolania viikon kuuri joten pää on lyönyt enemmän kuin sata salamaa tyhjää ja iltaisin on ollut parempi painaa pää tyynyyn kuin alkaa näpytellä blogia. Oma olo on ollut viimeaikoina ihan ok jos sitä vertaa talven kolottaviin särkyihin ja migreeni puuskiin. Julkisen terveydenhuollon piikkiin saa uskoa ihan mitä lystää mitä kukin itse halajaa. Olen silti kiitollinen siitäkin avusta mitä olen saanut terveyskeskuksesta ja päivystyksestä. (Vaikkakin toissaviikolla migreenissä oksennushuuruissa istuessani neljättä tuntia päivystyksen penkillä meinasi loppua se kuuluisa usko, toivo ja ,...........)
Kesälomalla meillä on nyt lapsoset - ei äiti. Eikä isi. Äiti palvelee nyt lapsiaan entistä tiuhempaan sen 24/7 Todellakin, todellakin, todellakin.
Ponitallilla käy tuttuakin tutumpi vilske mutta vain oman porukan voimin. Tällä kesällä ei ole isommin muille järjestettyjä juttuja kuten päiväleirejä tai kursseja.
Paikkakuntamme kirppis-rallissa olimme mukana poniratsastuksella. Se oli pitkästä aikaa hauskaa touhua. Olimme myös viikonlopulla katselemassa sotakoneita taivaalla, hienoja lentokoneita, hävittäjiä ja pienempiä taitureita. Onneksi perheen pienimmät nukkuivat mitään tietämättöminä autossa takapenkillä - saatiin esikoisen ja isimiehen kanssa katsella lentohurjasteluja ihan kunnolla.
Muuten ollaan oltu vaan perus settiä. Kesäharrastuksiin osalla meistä kuuluu kuningas laji jalkapallo. Tekonurmen laidalla kuluu mukavasti muutama ilta viikossa. Tämä kesä on ollut siitä outolintu ettei esikoinen ole ollut vielä yhdelläkään leirillä. "Normaalisti" hän on pakannut rinkan heti kun todistuksen on saanut ja lähtenyt on the Road.
Pikku Bebe 7kk pitää huolen, että äiti ei edelleenkään sammaloidu. Meillä on opittu nousemaan polvilleen tukea vasten, konttaamaan, istumaan sekä puperretaan aika satseja kiinteää ruokaa. Kaikenlaista hienoa!
Juhlittiin myös 2vee bileet - niissä olikin kunnon teema kun sankari tarjosi kierrokset poniratsastusta serkuilleen. Sekä hypittiin trampoliinilla ja hyppykepeillä sekä hurjasteltiin kolmipyörällä. (Kunnon menoa ja meininkiä!)
Nauttikaa valoisista öistä - nauttikaa kesän tuoksuista kylillä, kaupungeissa ja landeilla!! Tää on parasta just nyt. Kyllä heinäkuu kun "Suomi on lomalla" tulee ja syksy tulee ja kaiken tulisi olla aina suunniteltuna, valmiina ja buukattuna. Mutta entä jos ei se menekään niin? - ELÄ NYT, ELÄ UNELMAASI. RAKKAUTTA, TUNNETTA JA SUURIA AJATUKSIA *******
Kuvassa: mammalassa, c.mami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti