sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ponikarnevaalit - Poneja, koiria ja pomppulinnaa!

Pomppulinnassa taattu punaposkisuus!!! c.landemutsi
Kaunis suvinen päivä, pieni hiki otsalla. Koko perhe riemuissaan (toiset enemmän -toiset vähemmän) autossa eväät pakattuina takaluukkuun sekä tietenkin tuplarattaat. Isimies ollut yön töissä ja yhdellä neljästä lapsista lievä kesäflunssa. Siitä huolimatta ajelemme mieli korkealla raviradalle Turun Metsämäkeen. Ilmassa on ihan näyttelypäivän tunnelmaa jopa mulla (äidillä) vaikkei ole omia poneja mukana.
Kyseessä on siis viralliset suomen shetlanninponiyhdistyksen näyttelyt sekä sen ympärille rakennettu Ponikarnevaali tapahtuma koko perheelle. Löytyy talutusratsastusta, pomppulinna, koiranäyttelyt, koirien juoksukisat, vasikka-agilitya , myyntikojuja - jäätelöä , karkkeja ja kaikenlaista hauskaa!
Me suuntasimme silmämme näyttelykehiin ja niissä esitettäviin poneihin. Touhu on tullut tutuksi vuosien omakohtaisella harrastus kokemuksella mutta nyt olimme pelipaikalla ihan "turisteina". Tosin lapset pitivät hienosti huolta ettemme liikaa ehtineet seisoskella ja turista vanhojen sekä uusien ponituttujen kanssa.
Varsinkin pomppulinna (josta taattu puna-valkoinen täplitys lasten naamatauluun- ja myöhemmin vanhempien... hahahaa) oli pidetty, tosin se tuokio kun kymmenennen kertaa olit sanonut, että: "No laske vielä yksi kerta" ja huomaat, että viisi vuotias kirmaa kerta toisensa jälkeen uudestaan, uudestaan ja uudestaan.....
Tapahtumana kiva ja rattoisa - voin suositella kaikille jotka tykkää olla ulkona, katsella eläimiä sekä tavata iloisia ihmisiä :D Näyttelyistä ja muista poneihin liittyvistä tapahtumista löytyy lisätietoa sivuilta: http://www.shettis.com/
Evästauolla raviradan ulkokatsomoilla. c.landemutsi

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kivalle tapahtumalle! Shettikset on niin söpöjä :)

    VastaaPoista