perjantai 26. kesäkuuta 2015

Synnytyksien "kauhuista" - Voi ELÄMÄ!

Osui silmiin Hesarin linkki Facebookissa ja oli "pakko" tarttua madoksi koukkuun PIKA postauksella!
"Synnytys on hyppy tuntemattomaan, ihan musta aukko, kun ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Ei siinä auta naapurin sanat, että ovat siitä muutkin selvinneet. Kaikki meistä pelkäävät tuntematonta", Tohka sanoo."
http://www.hs.fi/elama/a1305965706513?jako=2ada15e99e111a6b99dff41eae48a731&ref=og-url
Käykää ihmeessä lukaisemassa: Itseäni hämmentää suunnattomasti, että ihanko aikuisten oikeasti joku aivojaan moiseen ajatusralliin vaivaa?
Totta helkutissa sitä ensimmäisessä raskaudessa lukee KAIKKI jutut, kuuntelee KAIKKI kertomukset ja uskoo KAIKKI mitä sanotaan mutta hei Haloo ja isolla AAPUVA HUUDOLLA hei oiskohan raskaana olevilla ehkä muutakin mielessä?


Tästä päästiin lievällä "aasin sillalla" mun omaan tarinaan number 4 - JOS KIINNOSTAA NIIN KÄYKÄÄ LUKEMASSA POSITIIVINEN, RENTO SEKÄ RAKKAUDEN TÄYTTÄMÄ SYNNYTYSKERTOMUS. *****
http://blogit.kaksplus.fi/blogi/landemutsi/synnytyskertomus-nro-4/
c.Landemutsi -Kyllä todellakin odottavan äidin tulee saada nauttia vauvan odottamisesta, raskaudesta ja kaikesta siihen liittyvästä - Nykyään saa kyllä tietoa mutta usein joutuu ehkä liian paljon itse sitä etsimään. Varsinkin ensisynnyttäjiä saisi kyllä tukea enemmän niin neuvoloissa kuin lääkäreissä, heitä joille KAIKKI on ihan uutta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti