keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Maksetaanko sulle tuosta pas**sta? - ja muita anojen kysymyksiä.

Landemutsi ja poniininsa.
Landemutsi(kin) on siis onnistunut jo pienen "uransa" aikana ehtinyt ilostuttaa lukijoita mutta näköjään myös "vihastuttamaan". Ainakin kommentiboxin pois heittämistä kommenteista on saatu aika hyviä nauruja. En ole ehkä yhtä viitseliäs taikka leikkisä kuin nämä kommenttien jättäjät? Ajattelin olla ystävällinen ja vastata ihan näin julkisesti jotta äänenne pääsee myös ilmoille. Eli annan teille "anot" oikein spessa aikaa!


"Maksetaanko sulle tosta pas**sta? En ollenkaan tajua kuinka Kaksplussa palkkaa tuollaisia juntteja..." -yx vaan-
a) KP ei ole palkannut minua, blokkaan ihan itsenäisesti mutta Kaks Plussan kehyksissä - toki bonuksiin on meillä yhteisössä kirjoittavillakin mahdollisuudet. b) Jokainen Kaksplussan yhteisöön hakenut on kuitenkin itse paikkansa ansainnut ja hakenut yhteisöön sekä kirjoittanut blokkari sopimuksen. c) jos tekstini ei miellytä, älä lue


"Saanko ehdottaa muutoksia? No, tässä niitä tulee: ensinnäkin, maalla asuminen ei tee sinusta mitenkään erikoista saati jännittävää persoonaa, joten tuollainen urpo maalaisuuden alleviivaaminen on lähinnä hupaisaa - nololla tavalla. " Laura.

Hmm. Olenko jotenkin väittänyt olevani jännittävä persoona? Tai alleviivannut maalaisuuttani? Hupaisaa tai noloa, eksyit kuitenkin blokiini. Ja voin sanoa: "urpo ja nolo" meno jatkunee tulevaisuudessakin.


"Miten kuvittelet, että tällaisella blogilla tulet mihinkään "piireihin" pääsemään, mitä ilmeisesti kuitenkin haluat? Kokonaisuudessaan siis aika surkea tekele, mutta eiköhän tällekin oma lukijakuntansa toisista yhtä tallukoista löydy." Laura.

Tämä kommentti sai nauruhermoni tulvilleen!! Mä olen oikeasti tyytyväinen, että blogikotini on nyt KP:n yhteisö eli taidan jo kuulua "piireihin" (hihihiii) meillä on aika tiivis ryhmämme niin portaali kuin yhteisö bloggaajienkin kesken. Tekniset puolet on vaiheessa ja kyllä tekeleeksikin blogiani saa kutsua mutta adjektiivin saa jokainen määritellä itse. Kukas se tässä alleviivaa?? Tallukoita on siis löytynyt <3 ja kiitos kaikki rakkaat "tallukat" - ootte raksuleita.
Ja mitä mun blogin ulkoasuun tulee niin joo I know ei ole "MissKaunein" mutta MUN OMA. Tekstin puhuttelevuus korjaa monet kirjoitus virheet ja sisältö on aina 100 x tärkeämpi kuin se onko pilkku ennen vai jälkeen. En niin todellakaan osaa sanoa, että haluanko joihinkin piireihin? Mitä sillä tarkoitetaan riippuu siitä? On kyllä silti ihan mukavaa kuulua yhteisöön missä meitä on hengen heimolaisia- se on rikkaus. Ja tällä hetkellä kun oikolukijana useimmiten toimii samat silmät kuin mitkä on kirjoittajalla niin varmaan aikalailla painovirhepaholaisia saattaa kirjoituksiin livetä.



"Kannattaa ehkä tosiaan jatkaa vaan kirjoittamista sinne "pöytälaatikkoon" ja mikä suurperheen äiti-sankari oikein luulet olevasi?" Kahdenäiti.

Edelleen kirjoittelen myös sinne pöytälaatikkoon. En ole kuvitellut olevani mikään suurperheen äiti sankari mutta kyllä - OLEN sankari. Neljän ihanan lapsen äitinä aina silloin tällöin nostan itseäni jalustalle sekä ojentelen itselleni kirkkainta kruunua. Niin suosittelen kaikkien äitien tekemään ainakin välillä! Kukaan ei ole täydellinen kympin äiti, aina on parannettavaa.


"Oletko ajatellut kuinka yleistävän kuvan annat muista maaseudulla asuvista kun kirjoitat noin juntisti maalaisista ihan kuin kaikki oikeesti käyttäisivät aina kuomia tai crocseja!!!" Kiukkuinen.

Voi apua! Anteeksi ihan todella. Tosin uskoisin, että niin maalla kuin kaupungeissa, taajamissa ja lähiöissäkin noita ko.jalkineita varmaan käytetään. Tosin itselle ne on olleet enemmän talli ja odotusajan jalkineet. Silloin kun jalkoihin ei ole muut menneet. Tosin edelleenkin puhun kuomien puolesta, niissä ei varpaat jäädy ratsastaessa esim. -20 asteen pakkasella. Ja Crocsit: no ne nyt vaan on rennot vaikka matkalla pyykkinarulle tai pupuja ruokkimaan. Sooooooooooooriiiiiiii taas puhe meni niihin !!


Kyllä blogini NIMI on myös aiheuttanut juttelua jopa ihan kaveripiireissäni: Olen jopa kuullut kuinka nimi on ihan vääränlainen. Asuinpaikkaanikin on kyseenalaistettu: Asunko edes maalla? Vai taajamassa? Onko taajama maaseutua? Voinko kutsua itseäni maalaiseksi vain sillä perusteella, että olen syntynyt maaseudulla? Miten on kun taloomme kuitenkin tulee sähkö- maantielläkin on katuvalot. Näitä sopii pohtia jos ne oikeasti on jollekin niin isoja asioita.

Landemutsi toivottaa nyt kaikille oikein ihanaa ennakkoäänestyksen aloituspäivää tuulesta huolimatta ;-)


http://blogit.kaksplus.fi/blogi/ Voitte käydä tutustumassa kaikkiin ihaniin Kaks Plussan blogeihin. Taatusti jokaiselle löytyy jotain.

9 kommenttia:

  1. Hahhaha, ihana :D Kyllä soot nolo juntti kuule- ettäs kehtaat puhua kuomista! Juu samaa tallukoitten junttisukua ollaan ja jatketaan olemista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha ha haaaa.......
      Seuraava postaus tulee olemaan ehkä "Päivän saappaat" :D :D OK?? Tee sä ja niin mä jaan siun postauksen ja jaa sää miun. ;) ;) Kiitos taas "Tallukkani"

      Poista
  2. Tottamooses kuten meillä mualla on taoana sanua <3

    VastaaPoista
  3. :D ihana oot, jokatapauksessa. kuljit sitten kuomat tai krokotiilikengät jalassa:)

    sulle on haaste
    http://blogit.kaksplus.fi/blogi/pienenpojanhaaveet/tuskin-tiesit-naita-11-asiaa-minusta/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks - Ja haasteeseen menenkin tutustumaan :D ;)

      Poista
  4. Hah...Hah...kyllä naurut sai kirpoamaan nuo kommentit !! Niin onneksi on ihan vapaavalintaista kyllä mitä haluaa lukea. Huonoille sivuille ei kannata toista kertaa eksyä ;) , TALLUKKA ???....tuosta mun mielestä kuvastuu joku joka itse potee alemmuuden tunnetta ja tällaista se elämä on : KATEUTTA on niin monenmoista...itse olen synnyttänyt 6 lasta ja asunut maaseudulla jossa lapsenikin ovat kasvaneet.Enimmäkseen kuomat jalassa talvisin =D . Onnellinen vieläkin siitä kaikesta !!! Aivan ihanaa että jokaisella on mahdollisuus koittaa blogin pitämistä ja keksiä itselle mieluisa NIMI blogilleen !!!!!!!! ;)

    VastaaPoista