maanantai 2. marraskuuta 2015

Lätkä&Säbä Expo 2015 - Ja siellä lepää!

c.Landemutsi
Helsingin messukeskuksessa oli kuluneen viikonlopun aikana esillä jääkiekkoa, salibandya, kaukalopalloa, taitoluistelua ja ringetteä - sekä mieletön määrä muuta kiinnostavaa ja jännää. Kaupan päälle sai tuhdin annoksen SkiExpoa, Digiexpoa ja BoardExpoa. Siinä meni pää pyörälle!

Me saatiin kutsu pelaaja tytöllemme tekojään demoon - sekä sen myöden koko perheelle pääsy hauskaan tapahtumaan. Messukeskuksen ovella 3,4 oli reipas kiekkotyttö varustekasseineen ja sitten päästiin asiaan. Myös Noora Räty oli ollut ilostuttamassa kiekkoilijoita ja tytöt oli päässeet Selfieen Nooran kanssa - se oli kiva juttu!

Tytöt pelasi demon messukeskuksessa keinojäällä, siinä on todella vaikeaa luistella (Meidän peluri on aikaisemmin ollut mm.Sanomatalolla kesällä pelaamassa samanlaisella keinojäällä ... siinä ei voi sanoa, että luistin kulkisi Krips.) Mutta hiki tuli, naurua riitti sekä toivon mukaan iloa myös katsojille.

Kun tytöt oli osansa hoitaneet edustuksesta päästiin koluamaan messujen tarjontaa, isimies hyökkäsi ensimmäisenä testaamaan uusinta uutta haarniskaa ja sai myös mailan iskuja selkään, olkapäähän jne. Kuulemma todella hyvä päällä, istuva - hengittävä.

Lapsille oli tarjolla Peuramaa Ski:n järkkäämä "huvipuisto" pomppulinnoineen, karuselleineen sekä liukumäkineen - ja mikä parasta vanhemmille ilmaista kahvia!

Maisteltiin energia ja palautusjuomia, kerättiin messu "krääsää" ja pidettiin hauskaa ihmisvilinässä. Hienoa oli taas myös huomata, kuinka harrastus yhdistää: Oman teinin puolesta sydäntä lämmitti kun kierteli messuilla mukavassa tyttöporukassa jotka kaikki pelaa lätkää.



Lue lisää: http://www.latkasaba.fi/


ps.Paremmissakin piireissä voi käydä kämmi - unohdettiin pelaajan luistimet messukeskukseen :D Onnenkantamoinen oli se, että viikonloppuna osui pelireissua samaan suuntaan - jotain mainitakseni kilometrejä kertyi reippaat 1000 - Vain kiekon perässä !! Jösses. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti