sunnuntai 22. toukokuuta 2016

1926 & 1960 lukua - Laverilla mietiskelyä

Kauan takaisin kaipaamani vanhan ajan laveri päätyi takaisin kotiimme. Se vietiin 2008 mammalaan evakkoon remonttia kun avasimme lattioita ja seiniä. Laveri on painava, täyttä puuta. Käsityönä tehty 1960 luvulla - sen kertoo kaiverrettu päivämäärä laverin kannen alla. 
Tykkään maalista joka on vähän kulunut sieltä täältä. Ja siitä miten hyvin se istuu meidän "erikoisen kivaan" tupakeittiöön. 

Näin kesällä me ei lämmitetä puuhellalla joten se saa enemmän toimia "koristeena" : laskualustana (heh) sekä somistus nurkkana. Myös vanhat padat ja kahvipannut pääsee kesällä näkyviin. 

Mulla on aikalailla iso kasa vanhoja ikkunoita, karmeja - kaikenlaisia juttuja tallessa "sitten kun" aikaa varten :) Samalla mittaa ideoita. Kaikenlaista. 

Talossa joka elää vähän koko ajan , remontin sekä perheen ajatuksen juoksun mukaan ei millekään ole juurtunutta "pakko paikkaa" mutta tällä hetkellä laverille se on. Jo lähinnä sen mittojenkin tähden. Tavallaan kivaa. Ainakaan yläkertaan en usko , että se päätyy ... koska PAINAA .. Mutta koskaan ei kai pidä sanoa ei koskaan ;) 

Ihanaa sunnuntaita kaikille - nauttikaa, ulkoilkaa ja puuhailkaa!!!! <3 







1 kommentti:

  1. Kyllä vaan - se tuo elämää oman-näköisemmäksi....
    Historia on kuitenkin osa meitä. ;-)

    VastaaPoista