tiistai 23. helmikuuta 2016

Hiihtoloman lemmentohtorit - Tosielämän Frozenia!

Tässä ollaan oltu olevinaan kiireisiä :) Ollaan nautittu. Loma alkoi. Muksuille. Ja no äitillekin kun ei ole aamukuljetuksia. Tässä on tullut vähän suljettua tota somea ja koittanut kytätä vaan instaa ja meseä. Pää kaipaa välillä tilaa. Vapautta. Luovuutta. Vanhanaikaisuutta kun oli vaan ruutuvihko ja kynä. Oikeesti!

Täs villasukat jalassa tuvan lattialla suoristelen räsymaton hapsuja  (ja kakkat!! ;) Sytytän puuhellaa sekä ryystän kahvii. Perus settii. Osa varmaan ajattelee ,että helppo juttu. Olla noin. Mutta ei se aina niin ole. Toisaalta omia valintoja elämän juoksuhaudoissa. Toiset haluaa juosta kovemmin, kiireemmin ja äkkiä. Sitten joku haluu aistia, tuntea ja huomata. Ehtiä ajattelemaan pieniäkin juttuja.

Hiihtolomalla ei olla tehty mitään suunnitelmaa. No tietenkin yksi "syy" siihen on se,että isimies painaa duunissa normaalisti. Mutta ollaan me tyttöjen kesken tehty omia retkiä. Selleen extempore. Tsadaa. Spontaanisti! Ei ihmeempiä. Mutta joskus ne metsän kivetkin on kummia; kuin Lemmentohtoreita. ;) Ja tukkiauton tekemät suuret urat mettässä. Niitä pitkin voi aueta vaikka mitä seikkailuja.

Kaupunki päivän jälkeen "paluu" todellisuuteen käy äkkiä. Täällä kuulee. Täällä aistii. Voi herkistellä vaikka tikan kanssa jos haluaa. :D







Nyt kaikille iki-ihanaa loman jatkoa. Olit sitten töissä,kotona,reissulla tai vaikka mökillä. 
Kannattaa kuunnella itseään,muita ja oloaan. Huomata ,että ilo ja rakkaus on läsnä. Ja ,että Lemmentohtoreita on ;) Ihan oikeasti!!!!!!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti