maanantai 25. toukokuuta 2015

Päiväretki Porin Kirjurinluotoon



Reilu tunnin bussimatka taittui kivuttomasti. Kaikki (meitä kuusi!!) tavarat sai helpolla mukaan tuplarattaat mukaan lukien. Retki oli kerholaisten kevätretki. Aamulla kotoa lähtiessä taivas oli synkkä ja satoi mutta paikan päällä saimme pitää sadevaatteet vaunujen alla. Kirjurinluoto alueena koostuu neljästä eri puistosta : Pelle Hermannin puisto, Angry Birds puisto, Kolmen karhun puisto sekä Lilliputin puisto. Alueella on myös paljon muuta koettavaa ja nähtävää mm.erilaisia eläimiä sekä kivat ulkoilu alueet.
Iso ja tilava lastenhoitohuone sekä kahvila Viksu josta sai ainakin todella hyvää kahvia.



Retkipäivä kului vauhdikkaasti, liikennepuistossa  pienet hurjapäät antoivat palaa.  Oli mukavaa kun mukana oli myös 11 vuotias niin hän mennä viipotti 5 vuotiaan kanssa ja me vanhemmat saimme suhteellisen rauhallisin askelin kulkea alueella vauvan ja 2 vuotiaan kera.
Kauniit maisemat, iloiset ihmiset, eväät - rento meininki. Hyvä päivä!! Positiivista bussilla matkustaminen oli normaalisti omalla autolla ajavalle ainakin siinä määrin, että ei tarvinnut itse olla se joka väisteli niitä peuroja tiellä. Mennen tullen sama kolmenkopla ylitti tietä.


Ihanaa viikkoa kaikille - pian lauletaan suvivirttä.

1 kommentti:

  1. Olisinpa tiennyt niin oltais tultu moikkaamaan! Kävelymatkan päässä Kirvatsista kun asutaan! :)

    VastaaPoista